Naslovna > Upisi > Besplatno testiranje

Besplatno testiranje

TKO SE TREBA TESTIRATI?

Svi novi polaznici koji žele učiti njemački jezik u grupi, a posjeduju predznanje njemačkog jezika jer su ga već učili ili mu bili izloženi.

SVRHA TESTIRANJA

Najviše ćete naučiti u grupi gdje svi polaznici imaju znanje slično vama. Testiranje je važno jer je u učenju njemačog ključno da grupa s kojom učite nije ni previše slaba, ali i ne previše napredna za vas.

OD ČEGA SE SASTOJI TESTIRANJE?

Klasifikacijsko testiranje i stupnjevanje provodi se u skladu s CEFR standardima.

Testiranje traje 15-30 minuta i sastoji se od tri dijela:
Usmeni dio – kroz kratki razgovor s polaznikom profesor procijenjuje polaznikove vještine govorne produkcije i interakcije
Pismeni dio – po potrebi polaznik kroz kratki pismeni test demonstira vještine razumijevanja, pisanja, poznavanja gramatike i vokabulara.
Analiza interesa i savjetovanje – kako biste učili jezik u grupi koja vam je naprikladnija kako po stupnju znanja tako i po životnim interesima te načinu i dinamici učenja, profesor će vas savjetovati koji vam je tip tečaja najprikladniji.

CIJENA TESTIRANJA

Klasifikacijska testiranja su besplatna, no, potrebno je telefonski rezervirati svoj termin.

PREDBILJEŽBE ZA TESTIRANJE

Testiranje novih polaznika se vrši na individualnoj bazi te se prije dolaska potrebno telefonski prebilježiti za vlastiti termin testiranja. Ukoliko niste u mogućnosti doći u dogovorenom terminu molimo vas da odjavite svoju predbilježbu.

Kontaktirajte nas

OTTO – CENTAR NJEMAČKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt