O Otto centru

Otto – centar njemačkog jezika, prvi je specijalizirani centar za poduku njemačkog u Hrvatskoj. To je jedinstveno je mjesto za učenje njemačkog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Instituta Sputnik , Otto svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i njemačku kulturu i običaje.

Temelj naše kvalitete vrhunski tim profesora, diplomiranih germanista koji su svoje poznavanje njemačkoga dodatno usavršili na nekom od njemačkih sveučilišta ili boravkom na njemačkom govornom području. Uz vrhunske domaće profesore, u Otto centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Otto centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja unutar Instituta Sputnik te radne na implementaciji najnovijih spoznaja o podučavanju njemačkog jezika.

Otto centar, kao dio standarda kvalitete unutar Instituta Sputnik, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje njemačkog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja njemačkog, Otto centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da njemačku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o njemačkoj povijesti i jeziku, večerima njemačkog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima Njemačkom i zemljama njemačkog govornog područja.

Pridružite nam se!

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.