Naslovna > O Otto centru

O Otto centru

Otto – centar njemačkog jezika, prvi je privatni specijalizirani centar za poduku njemačkog u Hrvatskoj. To je jedinstveno mjesto za učenje njemačkog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik grupe, Otto svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju kulturu i običaje naroda koji govore njemački jezik.

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, diplomirani germanisti koji su svoje poznavanje njemačkog dodatno usavršili na nekom od njemačkih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Otto centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Otto centru konstantno su uključeni u program stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe.

Otto centar, kao dio standarda kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje njemačkog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja njemačkog, Otto centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da njemačku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o njemačkoj povijesti i jeziku, večerima njemačkog filma, gastronomskim večerima, virtualnim putovanjima njemačkim govornim područjem.

Kontaktirajte nas

OTTO – CENTAR NJEMAČKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt