Grupni tečajevi njemačkog jezika

  Tečaj njemačkog jezika

  Tečaj njemačkog jezika koji se odvija u semestralnim cikusima smatra se zlatnim standardom u učenju njemačkog i temelj je kvalitetnog usvajanja znanja i vještina njemačkog jezika. Svojom dinamikom i terminima optimalan je za učenje njemačkog uz rad ili školovanje.

  već od
  308,00 €
  (2.320,63 kn)
  Saznaj više

  AKCIJA - HIT Termini!

  Svakog semestra Otto – centar njemačkog jezika donosi vam vrhunsku kvalitetu standardnih tečajeva njemačkog po promotivnim cijenama u akciji “HIT TERMINI”. Broj termina u sklopu akcije ograničen je kao i broj mjesta u svakoj od grupa zato je potrebno reagirati i rezervirati svoje mjesto na vrijeme.

  već od
  268,00 €
  (2.019,25 kn)
  Saznaj više

  Intenzivni tečaj njemačkog

  Intenzivni tečaj njemačkog jezika idealan je za polaznike koji u kratkom vremenskom periodu od tri tjedna žele naučiti njemački jezik, ubrzati učenje njemačkog, osvježiti svoje znanje zaboravljenog njemačkog jezika, pripremiti se za nadolazeće poslove ili putovanja u kojima im je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti kvalitetno i zabavno vrijeme učeći njemački jezik.

  već od
  245,00 €
  (1.845,95kn)
  Saznaj više

  Online tečaj njemačkog jezika

  Online tečaj njemačkog u grupi namijenjen je onima koji kvalitetno žele ovladati njemačkim jezikom, koristeći najefikasnije metode, učeći uživo u malim grupama, kroz konstantnu interakciju i to sve iz komfora njihovog doma.

  već od
  238,00€
  (1.793,21kn)
  Saznaj više

  Konverzacijski tečaj njemačkog

  Konverzacijski njemački tečaj posljednji je dio procesa usvajanja jezičnih vještina u njemačkom jeziku. Namijenjen je polaznicima koji već kvalitetno barataju većinom temeljnih gramatičkih struktura i služi kao poligon za usavršavanje konverzacijskih sposobnosti na najvišem nivou.

  već od
  210,00 €
  (1.582,25 kn)
  Saznaj više

Individualni tečaj njemačkog jezika

  Individualni tečaj njemačkog

  Individualni tečaj njemačkog idealan je izbor ako u kratkom vremenu trebate kvalitetno naučiti koristiti njemački jezik. Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i analiza potreba i interesa, te se pomoću njih kreira jedinstveni program maksimalno prilagođen Vašim potrebama.

  već od
  580,00€
  (4.370,00kn)
  Saznaj više

Što se priča o Otto centru?

Sve pohvale centru i profesorima. Pristup i način učenja vrhunski. Profesorica stručno i temeljito objašnjava, dostupna i spremna za pomoći izvan vremena nastave. Da ima 10 zvjezdica dao bih 10.

Ivica F.

Otto pohađam od 2019. godine. Kada sam upisala Otto, u 3 mjeseca tečaja koji sam tada pohađala sam naučila više nego u 5 godina u osnovnoj školi. Predavanja i materijali koji se nude su jako korisni. Iskrene preporuke.

Nensi M.

Ugodna atmosfera i stručni nastavnici. Popodnevni i večernji termini idealni za opuštanje nakon posla ili škole :)

Želiš biti u toku s novostima?

  Koristimo kolačiće

  Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

  Više o kolačićima.