Mjesto: Goethe Institut
Kada: 24. listopada 2007.
Organizator radionice za profesore njemačkog jezika je bio izdavač Hueber Verlag, a naša profesorica njemačkog Branka Barčot izvještava o čemu je bilo riječ na seminaru.
“U Goethe Institutu u Zagrebu održan je seminar “Binnendifferenziertes Arbeiten mit Ausblick”. Seminar je održan 24.listopada 2007., a vodila ga je gđa.Anne Robert iz Hueber Verlag-a, jednog od najpoznatijih njemačkih izdavača specijaliziranih za učenje njemačkog jezika kao stranog.
Seminar se pozabavio temom tzv. unutarnje diferencijacije unutar jedne grupe učenika budući da je poznato da svatko od nas na drugačiji način najbolje usvaja određenu materiju. I oslanjajući se na ovo, seminar je profesore njemačkog jezika upoznavao s metodama kako to najbolje primijeniti u nastavi. Sve je to konkretno bilo potkrijepljeno primjerima iz udžbenika Ausblick, novog udžbenika koji je po europskom jezičnom okviru namijenjen učenicima na nivou B1.”
Podijeli članak

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.