Bavarska kuhinja poznata je diljem svijeta po specijalitetima poput pečene svinjetine, bečkog odreska, grubo rezane mesne štruce (Leberkäs), pivskog specijaliteta Hendla, teleće “bijele kobasice” (Weisswursta), Schwarzwald torte te brojnih vrsta piva. Upravo zato, polaznici njemačkog jezika, 27. travnja pod vodstvom profesorice Anite, odlučili su se počastiti u bavarskom restoranu.

Druga grupa “Maximilian” je posjetila 25. svibnja pod vodstvom Gordane, Anite i Maje. Ugodna atmosfera, odlična hrana i dobro društvo, sastavnice su još jednog druženja Sputnikovih „Nijemaca“. Pogledajte galeriju…

Podijeli članak

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.