Ottovci su ovog semestra organizirali i dugu očekivanu njemačku večer. Na repertoaru je bilo gledanje njemačkog filma ”Nirgendwo in Afrika” (”Nigdje u Africi”), koji je 2003. godine dobio Oskara za najbolji strani film. Ni mi Ottovci mu ne bismo dali ništa manju nagradu. Osim uživanja u filmu, ugodno smo se družili te, naravno, razgovarali isključivo na njemačkom. 😉 Moramo napomenuti da je hrane i pića bilo dovoljno za cijelu Njemačku.
Na meniju su se našli pereci, kobasice, knedle od kiselog zelja, razne grickalice, suhomesnati proizvodi – sve same njemačke delicije. Zahvaljujući našim polaznicima (tj. polaznicama) zasladili smo se preukusnom Schwarzwald tortom i Käsekuchenom po originalnom njemačkom receptu te sve to zalili pristojnim količinama vina, piva, Jägermeistera, Mozartliköra, a našao se tu i poneki sokić. Nakon slavlja u našem Centru, druženje smo nastavili u jednom noćnom klubu do samih jutarnjih sati, a rečenica koja se tijekom večeri najčešće mogla čuti je bila: ”Ovo moramo ponoviti!”
I hoćemo, keine Sorge!

Podijeli članak

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.